ACCESSORIES

Mössa: Zara, Halsband: Primark, Solglasögon: TopShop, Clutch: Primark

Hat: Zara, Necklace: Primark, Sunglasses: TopShop, Clutch: Primark

Hittills har jag mest shoppat en massa roliga accessoarer och detaljer, detta är fyra favoriter som jag har samlat på mig hittills. Både mössan och solglasögonen får invigas idag då det är soligt men väldigt kyligt. Igår blev det tyvärr inte en enda bild för det spöregnade hela dagen och vi sprang mest runt i affärer men idag har vi tagit tåget till en annan, lite mindre stad så nu hoppas jag att det blir en massa bilder som jag kan dela med mig av. Ni får ha en riktigt härlig lördag tills vi hörs igen!

So far I’ve mostly shopped a lot of fun accessories and details, this is four favorites that I have collected so far. Both the hat and the sunglasses will be worn for the first time today when it is sunny but very chilly. Yesterday I unfortunately didn’t take a single picture because the rain was pouring all day and we spent most of our time in shops but today we have taken the train to another, smaller town so now I hope we will take a lot of pictures that I can share with you . Have a really lovely Saturday everybody!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!