BROWN TWO-TONE OVERSIZED SHEARLING JACKET

Jag hittade den här jackan inne på River Island igår och jag tyckte att den var så himla fin! Perfekt med brunt och vit päls. Tyvärr har ju jag köpt på tok för många jackor och kappor den här hösten hittills så jag var tvungen att titta åt ett annat håll och gå därifrån men jag tänkte att jag måste tipsa er om den! HÄR hittar ni den på deras hemsida. Nu ska vi ner till frukosten och sedan till Covent Garden!

I found this jacket at River Island yesterday and I thought it was so nice! Perfect with brown colors and white fur. Unfortunately, I’ve bought way too many jackets and coats this fall so far so I had to look the other way and walk away from there but I thought that I must tell you about it! HERE you can find it on their website. Now we’re going down to breakfast and then to Covent Garden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!