HYDE PARK

God morgon! Internet har legat nere här på hotellet sedan vi kom fram igår så därför har det varit lite tyst från min sida men nu ska allt fungera igen. Igår när vi kom fram gick vi direkt och åt lunch och sedan spenderade vi eftermiddagen i Hyde Park där vi promenerade runt, fikade och avslutade på Harrods där vi gick runt på Julavdelningen i en timme och kände och klämde på allt. Det är så underbart att det inte är så långt kvar nu! Idag ska vi köra en heldag på Oxford Street för att shoppa av oss lite. Gårdagens outfit kommer snart!

Good morning! The internet has been down here at the hotel since we arrived yesterday so that’s why it’s been a bit quiet from my side but now everything should work again. Yesterday when we arrived we went straight to lunch and then we spent the afternoon in Hyde Park where we walked around, drank coffee and ended the walk at Harrods, where we walked around their Christmas world for an hour and looked at everything. It’s so wonderful that it is not so far away now! Today we’re going to have a full day on Oxford Street for shopping.. Yesterday’s outfit will be publiched soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • så himla härliga bilder! vad har du för kamera och objektiv? 🙂 kanske att du redan svarat på det, så får kolla runt lite på din blogg efter det, men annars vore det snällt ifall du svarade 🙂

  Emmy 2013-10-10 18:54:16 http://emmyis.blogg.se
  Svara
 • Betalar din mamma fortfarande åt dig om ni typ äter mat? Eller är det du som betalar för dig själv nu?:)

  josefine 2013-10-10 17:02:25
  Svara
  • Svar på josefines kommentar.

   Hitills har vi gjort så att jag betalar lunch och hon middag! Eftersom att jag jobbar halvtid på mitt ”riktiga jobb” och halvtid med bloggen så har jag ju inte jättemycket pengar så därför har vi gjort så nu 🙂

   Fanny 2013-10-10 19:38:14
   Svara
 • Åh, London är verkligen gjordens höstmysigaste plats!

  Annispannis 2013-10-10 15:11:05 http://www.annispannis.spotlife.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!