GREEK DINNER

Såhär mumsig middag åt vi igår! Vi hade bokat bord på den grekiska restaurangen som vi älskar och alltid besöker när vi är här.  Lamm med Tsatziki, ris och gott bröd. Idag har vi haft en heldag på Oxford Street och jag har köpt så himla mycket fint. Min nya shoppingtaktik är att bara köpa det jag verkligen älskar. Även om jag hittar ett fint plagg som sitter bra på så struntar jag i det om jag inte verkligen älskar det. Denna taktik gör så att jag blir löjligt nöjd med vad jag samlar på mig, jag vill ha på mig allt nu på en gång!! Men nu ska jag jobba lite på en liten inlämning jag gör till en tidning som det är deadline på imorgon och sedan ska jag svira om för middagen. Ha en mysig kväll!

Here’s the yummy dinner we had yesterday! We had booked a table at the Greek restaurant that we love and always visit when we are here. Lamb with Tsatziki, rice and bread. Today we’ve had a full day on Oxford Street and I have bought so many nice things. My new shopping tactic is to only buy what I really love. Even if I find a nice garment that fits well I don’t buy it if I don’t really love it. This tactic makes me ridiculously happy with everything I buy, I want to wear it all now at once! But now I will do some work on a small thing I’m writing for a magazine with  deadline tomorrow and then I will change for dinner. Have a nice evening!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! 😉 vad heter restaurangen?
  Och skulle inte du kunna ha ett inlägg
  med london tips. Shopping, restauranger, platser
  och sånt man inte får missa. Snälla för vore toppen bra!

  Linn 2013-10-10 21:24:01 http://linnfelicias.blogg.se
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Haha, det verkar som att du har missat min londonguide 😉

   Här är min gamla, men uppdaterar den när jag kommer hem från den här resan! http://fannystaaf.se/?p=34113

   Fanny 2013-10-10 23:46:07
   Svara
 • mums!

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-10-10 20:49:23 http://byfia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!