VINN BILJETTER TILL FÖRHANDSVISNINGEN AV ORION

Snart har, som  ni säkert har hört, den svenska ungdomsfilmen Orion premiär! Jag har länge velat se filmen så jag är riktigt taggad, jag har redan OSA’t ja till galapremiären. Jag har även fått möjligheten att lotta ut biljetter till förhandsvisningen till er! Den är på Skandiabiografen i Stockholm den 17/10 klockan 17.30, 19.30 och 21.30 och fyra vinnare får två biljetter var så att man kan ta med sig en vän. Vinnaren får själv välja vilken av de tre tiderna ni vill se filmen. Om du själv vill köpa en biljett så säljs biljetter till Orion endast via Ticnet, och antalet visningar är begränsade. Så gå in på orionfilmen.se/visningar för att säkra din biljett.

För att tävla behöver du bara skriva en liten motivering i kommentarsfältet till varför just DU och din vän ska få gå och se filmen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Har länge velat se en ungdomsfilm och Orion verkar toppenbra! Riktigt taggad för att se den!! 🙂 Kram

  Carro 2013-10-15 17:24:04 http://www.carolineöstfalk.se
  Svara
 • Den här filmen, åtminstone det trailern visar, är som skriven om mitt liv. Jag känner igen mig så mycket i en det som syns av Fortesas karaktär, upplevelserna och det dysfunktionella inom familjerelationer. Jag tycker, hur klyschigt det än låter, det är så viktigt att våga prata ut om sina känslor och vad man drabbats av. Ungdomsfilmer är perfekta för att få oss tonåringar att tänka till, stärkas, ta lärdom och blicka omkring i samhället och se mörkret – istället för att enbart traska runt i sina Hunters en solig dag och bara tänka på sig själv. Filmen verkar hoppfull och jag vill verkligen vara en del av detta viktiga projekt! Sedan råkar min bästa vän fylla år i veckan – en utmärkt present till någon man tycker om. Kram och lycka till allesammans! 🙂

  Jossan 2013-10-13 18:09:06
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna biljetterna för att det hade varit en kul födelsedagspresent till min kompis som jättegärna skulle vilja se filmen! 🙂

  Malin 2013-10-12 00:17:03 http://mollyz.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna eftersom jag skulle vilja överaska min bästavän med biljetterna. Hon har pratat om Orion sedan trailern släpptes och hon har hela tiden sagt att hon ”mååååste se den”. Det skulle vara sååå kul att kunna överaska henne med biljetter till den och en mysig biokväll! 🙂

  Filippa 2013-10-10 09:33:33
  Svara
 • i love your blog,wow awesome Definitely following!!,here is my loved blog,i think maybe you are love too:

  Fashion Jewelry Store

  Keep in touch,best wish for you.

  Crystal Jewelry 2013-10-10 03:44:48 http://www.shopyart.com
  Svara
 • För ett par månader sedan flyttade jag hemifrån och bor numera 70 mil från min familj. Det fungerar bra och känns för det mesta bara roligt men ibland saknar jag dem så att det gör ont. Den 17 kommer min mamma och hälsar på mig för första gången sedan flytten och det skulle vara så mysigt att få bjuda henne på en riktig bio-dejt! Därför hoppas jag att jag vinner, kram!

  Kim 2013-10-09 20:43:16
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja vinna två biljetter till den här filmen, den verkar precis som en sån film som jag tycker om! Det skulle vara så himla kul om jag kunde ta med min bästa kompis till en filmpremiär och det skulle hon verkligen tycka om! Varför just jag ska vinna biljetterna är för att jag inte bor i stockholm, utan i en stad i närheten och därför skulle det vara så himla kul att få en liten resa med min bästavän och gå på filmpremiär.

  Elin Carlsson 2013-10-09 17:41:07 http://carlssons.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle ta med mig min 14-åriga lillasyster som är i en lite jobbig period i livet just nu. Jag tror hon skulle må bra av att se denna film som speglar dagens ungdomars liv och diverse problem de handskas med, och samtidigt umgås med mig.

  diana 2013-10-09 17:40:34 http://delila.devote.se
  Svara
 • Jag har velat se den här filmen ända sen trailern kom ut för flera år sedan! Blev sjukt glad när jag såg på blondinbellas blogg att den kommer på bio! Sen har jag inte så mycket pengar för tillfället så det skulle vara jättekul att ta med min bästa vän på den i höstmörkret 😀

  Alice 2013-10-09 16:18:58
  Svara
 • Jag har enda sedan filmen visats på trailer velat se den, det var ju ett tag sedan den visades på trailer nu. Det skulle vara så roligt att bjuda med en kompis på dejt när vi inte blir bjudna av några killar, haha.

  Sofia 2013-10-09 16:17:56 http://sofiasfoto.webblogg.se
  Svara
 • Hoppas du har det bra i london! 🙂

  Jojo 2013-10-09 16:15:57 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Jag ska hem på besök hos familjen i Stockholm (bor själv i umeå) nästa vecka och skulle hemskt gärna bjuda mamsen på bio och kanske en god middag innan 🙂

  Sussie 2013-10-09 15:08:14
  Svara
 • Jag skulle vilja ta med mig min pojkvän, då vi haft det lite jobbigt den senaste tiden. En mysig kväll med bio skulle ge oss tid att umgås och bara vara vi två.

  Melina 2013-10-09 15:00:27
  Svara
 • Jag flyttar till London någon vecka senare och jag skulle vilja bjuda min bästa vän på en bio en sista gång innan jag åker!! 🙂

  ELIN 2013-10-09 14:53:22
  Svara
 • Jag skulle sååå gärna vilja bjuda med min bästa bästa bästa kompis som ska flytta till Australien i ett år. Vi har ca 3 veckor kvar att spendera med varandra och nu gör vi vårt yttersta för att fylla våra dagar med roliga aktiviteter. Detta skulle verkligen vara något att överraska henne med! 🙂

  Sandra 2013-10-09 14:13:21
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja se filmen. Jag såg trailern för ett tag sedan och jag tycker den verkar vara väldigt bra. Jag skulle hemskt gärna se den. Skulle bli väldigt glad:)

  Ellen 2013-10-09 12:55:51
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna och ta med mig min syster som jag inte träffas så ofta och vi har aldrig kommit bra överens. Nu bor hon i Norge och kommer hem inte alls ofta och hon har alltid sagt att hon vill se den filmen när dne kommer ut..Och då skulle jag vilja vinna och bjuda henne på den som en present från mig till henne och hon skulle bli så himla glad då! 😀

  Johanna 2013-10-09 12:54:10
  Svara
 • Hejsan! Jag skulle väldigt gärna vilja ta med min syster på bio. Ingen av oss har jätte mycket pengar över till att lägga på bio besök så därför skulle det vara otroligt mysigt att få bjuda med henne på detta nu under hösten! 🙂

  Cornelia 2013-10-09 12:37:33
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja ta med min kompis för att vi har så svårt att hitta tid att träffa varandra då båda har mycket att göra. Det skulle vara mysigt att få bjuda henne på bio för att spendera lite tid med varandra och se en bra film! 🙂

  felicia 2013-10-09 12:21:39 http://feliciasj.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!