LONDON!

Nu sitter vi på planet till London! Gud så underbart det ska bli med shopping, god mat, underbar stad och mamma-dotter-tid. Ni kommer kunna följa min resa här på bloggen och på Instagram (@fannystaaf) men jag kommer inte sätta mig och blogga det första jag gör när jag kommer fram så jag har tidsinställt en tävling åt er som dyker upp här om några timmar och så hörs vi mer i kväll! Puss på er!

Now we’re on the plane on our way to London! It will be so wonderful with shopping, good food, a wonderful city and mother-daughter time. You will be able to follow my trip here on the blog and on Instagram (@fannystaaf) but I will not blog the first thing I do when I arrive so I’ve timed a giveaway for you that shows up here in a few hours and you will hear more from me tonight! Hugs and kisses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!