WHITE HORSE

När man jobbar med inredning som jag gör så märker man av trender även där och en av de största just nu är hästar. På tavlor, på kuddar och så hästar som denna. Det finns hur många som helst hos våra leverantörer men denna tycker jag är absolut finast. Ni som följer mig på Instagram såg kanske att jag la upp en bild på den här förra veckan och skrev att jag önskade att jag hade någonstans att ha den. En plats åt den har jag fortfarande inte hittat men när jag sålde nästan alla timmen efter att vi fått ut dem i butiken så sprang jag fram och paxade den sista. Den får stå i fönstret så länge tills jag hittar en permanent plats åt den!

When you work with the interior decor as I do, you notice the trends there as well and one of the biggest right now is horses. On billboards, on cushions and horses like this one. There are hundreds of them at our suppliers but this I think is the most beautiful. Those of you who follow me on Instagram perhaps saw that I posted a picture of this last week and wrote that I wished I had somewhere to have it. I still haven’t found a place for it but when I sold almost every single one the hour after I put them out in the store I had to buy the last one. I’ll have it in my window until I find a permanent place for it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jag gillar verkligen din blogg jätte mycket, du lägger alltid upp så fina bilder. jag inspireras verkligen jätte mycket utav dig! 🙂
  min dröm är att bli inredare men vet inte om betygen håller. hur tänkte du när du ville bli inredare, vars gick du skola och vet du något om hur höga betyg man måste ha osv? =)

  /ofelia

  ofelia 2013-10-08 14:38:34 http://ofeliaf.devote.se
  Svara
 • Jag som hästtjej har märkt av trenden och har införskaffat mig en stor maffig bromshäst. Jag tänkte variera den på olika ställen, just för att den är så snygg och fokus behöver flyttas i rummet. Nu har jag den på en hylla i rummet ovanför sängen, ibland står den i fönstret (ser även fint ut utifrån), ibland är den i bokhyllan eller på soffbordet. En häst gör sig finast genom variation! Den ”gunghästen” var fin! Vad låg det priset på? Finns en liknande i en butik som heter Nellu eller liknande på Emporia, där kostade den 159 kr!
  Kram på dig, underbar blogg har du!

  Annispannis 2013-10-08 13:53:25 http://www.annispannis.spotlife.se
  Svara
  • Svar på Annispanniss kommentar.

   Hejsan och tusen tack! Vad kul att du också gillar hästar i inredningen 🙂 Min kostade 199:- vilket jag tycker är ett otroligt bra pris, den är verkligen supertung!

   Kram!

   Fanny 2013-10-08 13:59:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!