NEW PLATES

Jag var bara tvungen att visa er våra nya tallrikar som jag beställde på Formex Mässan (inredningsmässa). Är de inte huuuur fina som helst? Vi har haft de stora tallrikarna och assietterna i några veckor men fick de djupa tallrikarna först här om dagen och jag tycker nästan att det är dem som är finast. Just nu när de fortfarande är nya så är det extra kul att äta! Haha. Vi beställde även till butiken så om det är någon som vill köpa likadana så finns det på Blomsterriket Rotebro!

I just had to show you our new plates that I ordered on Formex (interior fair). Aren’t they lovely? We’ve had the large plates and side plates for a few weeks but we didn’t get the deep plates until the other day and I almost think they are most beautiful. Right now when the plates are still new it’s extra fun to eat! Haha. We also ordered them to the shop so if there is anyone who wants to buy the same you can buy them at Blomsterriket in Rotebro!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!