SHVEJTS

Hejsan! Här är två lite halvkassa bilder från igår kväll när jag och Jesper var ute och åt på en schweizisk restaurang som heter ”Shvejts” och ligger precis vid oss. Vi gick all in på fonduen med ostfondue till förrätt, köttfondue till huvudrätt och chokladfondue till efterrätt. Det var galet gott! Jag älskar verkligen fondue. Nu sitter jag på jobbet och har några timmar kvar tills stängning och då ska jag skynda mig hem till soffan, levande ljus och en stor kopp te som jag har längtat efter hela den här regninga, otroligt gråa Söndagen.

Hi there! Here are two not so great pictures from last night when Jesper and I went out to eat at a Swiss restaurant called ”Shvejts” right near us. We went all in with the fondue, cheese fondue for an appetizer, meat fondue as a main course and chocolate fondue for dessert. It was crazy good! I really love fondue. Now I’m at work and have a few hours left until closing and then I’ll hurry home to the couch, candle lights and a large cup of tea I have longed for all this rainy, incredible gray Sunday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Guuud så gott det lät! Den restaurangen ska jag absolut prova!

    Disa 2013-10-06 15:37:34
    Svara
  • Kommer ihåg att du var på jakt efter en filt/pläd, tänkte bara tipsa om att kolla in Hübsch kampanj på Members home!

    Cornelia 2013-10-06 13:42:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!