PÅFYLLNING OCH MANIKYR

Igår var jag och fyllde på mina ögonfransar på Sweet Ambrosia och då passade jag på att fixa naglarna också när jag ändå var där. Jag har haft starka färger och en massa glitter hela sommaren så jag körde på en enkel, fransk manikyr vilket känns superskönt. Det passar till allt och ser alltid classy ut! De är alltid så himla gulliga och trevliga på Sweet Ambrosia och hjälper mig alltid att fota så självklart blev jag nöjd. Ni har väl inte missat att ni får 30% rabatt på ett nytt set med ögonfransar om ni anger ”Fanny Staaf” när ni bokar?

Yesterday I went to refill my eyelash extensions at Sweet Ambrosia and I took the opportunity to fix my nails too while I was there. I’ve had bright colors and lots of glitter on my nails all summer so I chose a simple French manicure which feels super nice. It goes with everything and always looks classy! They are always so nice at Sweet Ambrosia so of course I went home happy. I hope you haven’t missed that you get a 30% discount on a new set of lashes if you use the code ”Fanny Staaf” when you book it?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!