BREAKFAST IN BED

Godmorgon! En sådan här mysig morgon har jag just nu. Jag ska jobba hela dagen så jag tänkte att det var härligt att börja dagen med något helgaktigt ändå istället för att bara äta frukostmackan och åka iväg till jobbet. Frukost är verkligen mycket godare i sängen. Jag vet inte varför men jag har haft julkänslor i kroppen hela morgonen, haha. Jag går runt och nynnar på julsånger och känner mig sådär upprymd och jag har ingen aning om varför. Kanske är det för att jag gick på stan och köpte födelsedagspresenter till Jesper igår vilket kan liknas med julklappsshopping, det är min enda logiska förklaring! Nej, mer äta mindre skriva. Vi hörs senare!

Good morning! I’m having a cozy morning like this right now. I’ll work all day so I thought it was great to start the day with something weekend like anyway instead of just eating breakfast and go off to work. Breakfast is really much better in bed. I don’t know why but I’ve had christmas feelings throughout the morning, haha​​. I go around humming carols and feel excited and I have no idea why. Maybe it’s because I went to town and bought birthday presents for Jesper yesterday which can be likened to Christmas shopping, it’s my only logical explanation! No, more eating less typing. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gud vad mysigt och gott det där såg ut! Hoppas att du haft en riktigt härlig helg 🙂

    Isabel 2013-10-06 21:59:34 http://glossfashion.com/isabel
    Svara
  • Suprhärliga bilder 🙂 Nu vet jag vad jag ska göra imorgonbitti!

    Disa 2013-10-05 16:29:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!