LAZY DAY

Ett sent godmorgon från mig! Jag känner mig superseg idag så jag har mest legat och läst hela morgonen i mina mysiga tofflor men nu ska jag snart rycka upp mig och springa iväg och hämta ut ett paket och sedan ska jag försöka hinna ut och fota lite åt er också. Solen skiner i alla fall vilket känns underbart så jag kanske ska passa på att ta en promenad också. Hur som helst, vi hörs lite senare!

A late good morning from me! I feel super tired and slow today so I have mostly been in bed reading all morning in my cozy slippers but now I’ll soon run away and pick up a package and then I’ll try to take some pictures for you too. The sun is shining which feels wonderful so maybe I should take the opportunity to take a walk too. Anyway, I’ll write again later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Va använder du för program för att redigera dina bilder och lägga in sånna fina typsnitt? 🙂

  Mirjami 2013-10-10 23:04:30 http://mirjami.myshowroom.se
  Svara
 • Åh vilka söta tofflor! Var har du köpt dom?

  Elvira 2013-10-04 10:29:25
  Svara
 • Ser jättesköna ut! , man vill bara ligga i soffan med dom på och kolla en bra film

  Iz 2013-10-03 21:46:30 http://nattstad.se/vesslan
  Svara
 • Supermysig bild 🙂

  Ellen 2013-10-03 20:18:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!