SILVER AND GLITTER

Favoriten på naglarna just nu är helt klart silver och glitter, helst i kombination! Här är några förslag på olika lack i lite olika prisklasser. Jag har hört att det från Marc Jacobs är grymt bra, är det någon av er som har provat det? Själv har jag det från Essie och det från Butter London och jag tror att jag ska testa att använda dem tillsammans i kväll, silver under och glitter över. Jag tror att det kommer bli supersnyggt! Men först ska jag ta och beställa hem lite nya Essie-lack, jag behöver lite höstnyheter!

The favorite color on my nails right now is silver and glitter, preferably in a combination! Here are some suggestions for different nail polishes in slightly different price ranges. I’ve heard that the one from Marc Jacobs is really good, is there any of you who have tried it? I have the one from Essie and the one from Butter London and I think I’ll try to use them together tonight, silver as the base and glitter on the top. I think it will be great! But first I’ll order some new nail polished from Essie, I need some autumn news!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • så snyggt det där !

  Film & serier bloggen 2013-10-03 12:07:07 http://filmandserier.blogg.se
  Svara
 • Isadora har även ett i sin nya kollektion Suger Crush. Superfint!

  Anna 2013-10-02 22:18:49 http://annahedlunds.blogg.se
  Svara
 • Mavala har en superfint silverglittrigt nagellack,tror det heter ”Silver Gltter”. Lite större ”glitterbitar” vilket jag föredrar, kostar 45 kr på Kicks tror jag och det är gudomligt fint!

  Kristina 2013-10-02 20:31:52
  Svara
 • Så fint är det ju!

  My Fransson 2013-10-02 19:45:16 http:myyfransson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!