COMING SOON: TRÄNING OCH HÄLSA

Once upon a time (ja, det känns som ett annat liv) så skrev jag om träning och hälsa här i bloggen vilket var mycket uppskattat av er. Jag började för att det kändes som att det var en av delarna som saknades för att jag skulle hålla mig som den breda bloggen jag ville vara men eftersom att jag verkligen inte alls är insatt och duktig på det så tog idéerna ganska snabbt slut och jag kände att jag bara skulle leda er fel om jag skrev något eftersom att jag som sagt faktiskt inte var påläst. Efter det har jag velat börja med dessa inlägg igen men har tillslut insett att jag aldrig kommer bli en hejare på det som hör till eftersom att jag inte alls har något som helst intresse så nu har jag istället kommit med en ny idé och lösning på problemet!

Min vän Greta är en personlig tränare, kostrådgivare och en massa andra svåra ord som hon får berätta för er själv men hon ska hur som helst gästblogga här en gång i veckan i hopp om att inspirera och hjälpa er på tränings-vägen! Hon kommer skriva om allt från hur man ska lägga upp sin träning, kost, tankar, övningar och allt vad det är (hon skrattar säkert åt mig nu). Hon är i alla fall supertaggad, jag är supertaggad och jag hoppas att ni också är supertaggade! Det första inlägget kommer dyka upp här på Söndag så det får ni absolut inte missa. Jag som har fått en liten förtitt på vad det kommer bjudas på kan avslöja att temat kommer vara ”Syfte”. Om det är något speciellt ni nu på förhand skulle önska att hon skrev om så är det bara att kommentera inlägget. Jag tror det här kommer bli GRYMT!

Once upon a time (well, it feels like another life), I wrote about exercise and health in my blog which were much appreciated by you. I started because it felt like it was one of the parts that were missing that I wanted in this blog but because I really don’t know anything about exercise and health I ran out of ideas pretty quickly over and I felt I would just lead you the wrong way if I wrote something because I really weren’t well-informed. After that I wanted to start with these posts again but finally accepted that I will never be that great at it so now I have come up with a new idea and solution to the problem instead!

My friend Greta is a personal trainer, nutritionist and a bunch of other words she will tell you herself but she is going to be guest blogging here once a week, hoping to inspire and help you on your way to a healtier life! She will write about everything from how to set up your training, nutrition, thoughts, exercises, and whatever it is (I’m sure she laughs at me now). She is super psyched about this, I’m super psyched and I hope you are too! The first post will show up here on Sunday and you absolutely can’t miss it. I got a little sneak preview of what we will get to read and I can reveal that the theme will be ”Purpose”. If there is something special you know that you would want to read now in advance you can just comment on this post. I think this is going to be AWESOME!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Ja, förut rörde man på sig när man gjorde något kul på fritiden. Det är inte så längre, massor av krav istället.

  Anneli 2013-10-03 22:55:24
  Svara
 • Greta är GRYM

  Kusinvitamin 2013-10-03 17:53:52
  Svara
 • Jag hållet med Frida, just för att det redan är överallt… är trött på träningshetserna nu. ”Träna såhär ät såhär, det här och det här och det hääääär” Jag gillade att gå in på din blogg, mer avslappnat än de flesta modebloggarna där det ständigt är ett ””kesella med bär och 500 squats om dagen är vad som krävs för att du ska vara nyttig och se bra ut” jappjapp.

  Jag är intresserad, tränat och sportat hela mitt liv och det ÄR mitt liv, så jag hoppas stt ändå det blir intressanta inlägg och kul med någon som verkligen är kunnig! Jag insåg att jag lät lite väl neggo i stycket ovan haha men jag hoppas du förstår hur jag menar, jag känner så himla mycket press ifrån det där och vill inte ha mer.
  Men somsagt, jag tror dock detta kan bli väldigt kul att läsa om 🙂 Låta någon proffsig och kunnig skriva låter också riktigt kul 🙂

  fanny 2013-10-03 17:14:26
  Svara
  • Svar på fannys kommentar.

   Hejsan! Jag förstår PRECIS vad du menar men det kommer ju inte vara jag som förändras eller mina inlägg utan det kommer vara ett extra inlägg i veckan från någon utomstående som är kunnig inom det ämnet som gärna delar med sig. Dessutom tror jag att just DU kommer gilla Greta extra mycket eftersom att hon inte alls är som ”vanliga PT’s” och som du beskriver i mina ögon utan har en riktigt bra bild av träning och hälsa och ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det men du kommer säkert att märka det själv! 🙂 Tack för din kommentar!

   Fanny 2013-10-03 17:34:04
   Svara
 • Kul! Ser fram emot söndagarna 

  Minna 2013-10-03 12:26:19
  Svara
 • Åh vad spännande!! Jag skulel gärna vilja läsa om tips på vad man kan äta innan träningen och efter tråningen! Sen också kanske lite övningar som till exempel, bra övningar för en fastare rumpa/lår med mera!

  michelle mariolina - drömmen om frankrike 2013-10-03 09:53:38 http://michellemariolina.blogg.se
  Svara
 • Åhh vad kul! 😀

  Sandra 2013-10-02 21:23:26
  Svara
 • Det här kanske är svårt att skriva om eftersom det är så ”litet och begränsat”, men lite tips på vad man kan göra i näringsväg som innehåller ingefära (i huvudsak färsk) skulle vara välbehövligt för mig. Gärna åt smoothie/shake hållet i så fall. Som sagt, troligen svårt att få med men jag tänkte att det var lika bra att framföra det ändå. Kram på dig!

  Frida 2013-10-02 20:23:26 http://www.nattstad.se/FridaSofia
  Svara
 • Hej! Undrar om du har lust att hjälpa mig bestämma hur jag ska se ut i håret? Kommentera gärna i senaste inlägget.
  Tack på förhand! 😀

  Nimmra 2013-10-02 15:46:17 http://www.nimmra.blogg.se
  Svara
 • Är tyvärr inte alls peppad. Älskar din blogg precis som den är, och är faktiskt lite småless på att alla modebloggar nu för tiden ska klämma in träning och hälsa. Men aja, det är säkert bara jag som känner så här! Och vem vet kanske får äta upp det här senare…

  frida 2013-10-02 15:45:36
  Svara
  • Svar på fridas kommentar.

   Håller faktiskt med!

   Louise 2013-10-02 15:51:58
   Svara
   • Svar på Louises kommentar.

    Jag håller helt med om att en modeblogg ska innehålla inlägg om mode och inte spreta åt alla olika håll men ett inlägg i veckan med ett riktigt tema som är skriven av någon som är ett proffs på området skadar nog ingen 🙂 Det kommer ju liksom inte vara ”Idag sprang jag såhär långt och idag åt jag det här” utan på en proffsigare nivå. Men vill man inte läsa det är det bara att scrolla vidare!

    Fanny 2013-10-02 15:55:50
    Svara
 • Åh vad härligt! Jag har varit igång i lite mer än en månad nu och skulle gärna behöva lite stöd! Nice! 😉

  Annispannis 2013-10-02 15:43:55 http://Www.annispannis.spotlife.se
  Svara
 • Om man får lägga en liten önskan så hade jag gärna sett tips på ett enkelt träningsupplägg för en vecka!

  Ser fram emot söndag!!

  Jessica 2013-10-02 14:09:04 http://www.lifewritteninmywords.wordpress.com
  Svara
 • Jaa vad kul!! Har precis insett att jag måste ta tag i den biten, kunde inte ha kommit lägligare Kram på er båda

  Elvira 2013-10-02 10:03:35
  Svara
 • Kul! 😀

  Linn 2013-10-02 09:57:23 http://list.blogg.se
  Svara
 • Åååh gud det låter ju skitkul, jag ser verkligen fram emot detta 😀

  Ellen 2013-10-02 09:33:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!