NYA LJUSLYKTOR

Nu har jag premiärtänt våra nya ljuslyktor (från Blomsterriket så klart) och fixat en höstig och mysig stämning i lägenheten. Visst är de fina? Alla värmeljuslyktor är alltid så pyttiga så jag tycker att det var skönt med något lite rejälare som syns mer. Nu ska jag laga middag och sedan ska vi se på det nya Revenge-avsnittet och jag ska njuta av att jag har tre lediga dagar framför mig! Hoppas att ni har en superhärlig tisdagskväll allihopa. / Now I just lit our new lanterns for the first time (from Blomsterriket of course) so now we have a autumn-like and cozy atmosphere in the apartment. Aren’t they lovely? All lanterns for small candle lights are always so tiny so I think it was nice to have something a little bigger and more visible. Now I’ll cook dinner and then we’ll watch the new Revenge episode and I’ll enjoy that I have three days off in front of me! I hope you have a lovely Tuesday evening everybody.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!