THE PERFECT SUNDAY AFTERNOON

Söndagseftermiddagen har spenderats med en varm kanelbulle, en stor kopp chailatte med extra skum, två fåtöljer, Greta och timtal av prat om olika personlighetstyper. Jag är den typen av person som planerar allt, hatar när saker och ting inte går som jag tänkt och är, ja i brist på bättre ord, ett kontrollfreak medan Greta är motsatsen och tar dagen som den kommer, planerar och strukturerar helst inte upp saker och löser problem i sista möjliga sekund. Det är ganska kul att jämföra och se för och nackdelar med båda för de flesta är ju faktiskt ganska tydligt åt ett av hållen. Sedan kom vi även på en grym idé gällande bloggen som jag tror att ni kommer älska! Men mer om det senare i veckan, nu är det dags för en härlig Söndagskväll!

This Sunday afternoon was spent with a warm cinnamon bun, a big cup of chai latte with extra foam, two armchairs, Greta and hours of talk about different personality types. I’m the type of person who plans everything, hates when things do not go as I thought and is, well for lack of a better word, a control freak, while Greta is the opposite and take each day as it comes, rather not plan things in advance and solve problems at the last possible second. It’s quite fun to compare and see the advantages and disadvantages of both cause most people actually quite clearly belong to one of the sides. Then we came up with an awesome idea regarding the blog that I think you will love! But more about that later next week, now it’s time for a cozy Sunday night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mysiga bilder 🙂

  Sofia 2013-09-30 19:07:32 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Åå vad är det här för mysigt fik?? Ska till Sthlm nästa vecka och du kanske vill tipsa om detta och liknande fik? Kram

  Sandea 2013-09-30 15:55:36
  Svara
 • Låter mysigt!
  Vad heter sidan som du kollar serier på online? Vet att du har sagt det förut men har glömt av. Är det gratis?

  Jenny - au pair USA 2013-09-30 04:11:58 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • åh vad mysigt!

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-09-29 20:56:55 http://byfia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!