INSTAWEEK @ FANNYSTAAF

Don’t forget to follow me on Instagram @ Fannystaaf

Godmorgon mina fina! Gud så underbart det ska bli att vara ledig i helgen och hinna spendera tid med Jesper och göra andra helg-grejer. Även fast jag egentligen är ledig varannan helg så känns det som att det är väldigt sällan jag verkligen är LEDIG eftersom att jag ofta har någonting stort inbokat. Frågan är ju bara vad man gör… haha. Jag får ta och väcka min sovande pojkvän och bestämma något!

Good morning my lovely readers! It will be so wonderful to be off for the weekend and have time to spend time with Jesper and do other weekend stuff. Even though I really am free every other weekend I feel it’s very rare that I really am FREE because I often have something important to do. The question is just what to do now… haha. I’ll have to wake up my sleeping boyfriend and decide something fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!