LONDONTIPS?

Godmorgon! JAG HAR INTERNET IGEN! Så himla skönt, jag började bli riktigt frustrerad. Men det var inte det detta inlägg skulle handla om utan jag skulle be er om era Londontips! Jag har ju varit där flera gånger och har en massa favoritställen men jag älskar att upptäcka nya ställen också. Så jag undrar om ni har någon favoritrestaurang, café, affär eller plats där som ni skulle vilja tipsa om som jag har missat? HÄR hittar ni min Londonguide som jag självklart kommer uppdatera efter den här resan.

Good morning! I HAVE INTERNET AGAIN! So nice, I was starting to get really frustrated. But that’s not what this post is about, I was going to ask you about your best London tips! I’ve been there several times and have a lot of favorite places but I love to discover new places as well. So I wonder if you have a favorite restaurant, cafe, shop or place that you would recommend that I’ve missed? HERE you can find my London Guide which of course I will update after this trip.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • En italiensk restaurang somheter IZZY och ligger i Notthing Hill är helt underbar. Fantastisk mat, speciellt pasta carbonara och pizzorna. Väldigt fräscht!! 🙂

  ELIN 2013-09-30 10:35:37
  Svara
 • Abercrombie & Fitch, Hollister och Gilly Hicks men det går knappt att missa 🙂

  Drinkar på Aqua och asiatiskt på Inamo vid Picadilly Circus 🙂

  Malin 2013-09-29 10:20:14
  Svara
 • Vet inte om du har varit där, men Ed’s Diner är verkligen supermysigt för en lunch! Amerikansk stil och supergoda milkshakes och hamburgare! Finns ett nära Oxford Street. Blev helt förtvivlad när jag insåg att Ed’s Diner inte finns i Sverige 😀

  Daily Julia 2013-09-27 21:39:14 http://dailyjulia.blogg.se
  Svara
 • Du måste besöka restaurangen 28-50, jag var på den som ligger i marylbone, nära oxford circus och bond street!! Otroligt härlig atmosfär och riktigt god mat, älskar hela konceptet! Det är lite som en afterwork-middag och ddet verkade riktigt populärt hos britterna själva när vi var där (ingen turistfälla för fem öre). Du borde verkligen kika på deras sida, bilder + meny!! Du kommer inte ångra dig alls!! 🙂
  Afternoon tea på Brown hotel är också tiptop enligt mig, riktigt dyrt men sjukt gott, man äter tills man spricker! 😀

  Anna 2013-09-27 19:53:43
  Svara
 • Harry Potter inspelningsplatsen/museet! Har aldrig varit där men vill själv dit!

  Anna 2013-09-27 16:05:08 http://www.annispannis.spotlife.se
  Svara
 • Jag har bara varit i London en gång och då följde jag din guide helt, tack för den! Älskade St Morits, deras chokladfondue var verkligen to die for….. ;D

  Ellen 2013-09-27 15:01:23
  Svara
 • Jag älskar att hänga i Covent Garden, bra shopping och bra rastauranger och caféen, det är London för mig 🙂

  Lotten 2013-09-27 14:59:12
  Svara
 • Primrose Hill, utsikt över London. Picknick?
  Brick Lane Market, söndagsmarknad

  /londonläsare

  Paulin 2013-09-27 14:44:26
  Svara
 • Gå till polpo i Soho, ett italienskt ställe med ett koncept att man beställer massa små rätter och delar. Alltid helt fult så man får gå dit i relativ tid då man inte kan boka bord. Har precis fått heltidsjobb där hehe

  Pauline 2013-09-27 11:21:08 http://Paulineaberg.spotlife.se
  Svara
 • Ett måste när man är i London är att besöka ett av Richoux te-salonger och beställa in deras bricka med snittar, scones och bakelse. Himmelsk gott och det är så mysigt så man kan sitta där hela dagen! Själv brukar jag besöka det som ligger vid Piccadilly. Ett måste om du inte varit där förut!

  alicia 2013-09-27 10:15:15
  Svara
 • En liten resturang på en gata nära Victoria Secret. Kommer inte ihåg vad den heter men om du fortsätter gå förbi VS och sedan till vänster så ligger det där. Har VÄRLDENS godaste hamburgare!

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!