SUMMER OF 2013

Godmorgon! Jag saknar sommaren lite nu när det helt plötsligt gick från 20 till 3 grader på några dagar men samtidigt så ser jag fram emot hösten. Det hade inte suttit fel med ännu en shortsmånad bara! Nu ska jag faktiskt snart iväg till jobbet även fast det inte är min jobbardag, men bara sex timmar. Vi har väldigt lite personal just nu och det ska komma massa varor idag så jag ska ta itu med det och sen slutar jag redan vid 15 (jag slutar alltid 18 eller 20 annars så 15 är superlyxigt!) Jag har tidsinställt tutorialen på lockarna till er så länge!

Good morning! I miss summer now when it suddenly went from 20 to 3 degrees in a day yet I look forward to fall. But it would have been nice with yet another shorts month! Now I’m actually soon off to work even though it is not my work day, but only for six hours. We are very short on staff right now and it’ll be a lot to do today so I’ll deal with that and then I get off at 15 pm. I’ve timed the tutorial on the curls for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!