PARKAS

parkas

Varje höst när jag börjar använda min gröna jacka från Zara så är ni alltid väldigt många som undrar vart den är ifrån, när jag köpte den osv. Eftersom att det var flera år sedan jag köpte den så finns den ju tyvärr inte att köpa längre men jag tänkte i lite förberedande syfte tipsa er om att Sheinside har fått in en liknande modell till ett bättre pris dessutom. Ni kommer direkt till jackan om ni klickar HÄR. 

Every autumn,when I start using my green jacket from Zara, there are always very many of you who wonder where it’s from, when I bought it and so on. Since it has been several years since I bought it so it’s unfortunately not still avalible but I thought in some exploratory purposes that I have to tell you that Sheinside have received a similar one. You are going directly to the jacket if you click HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!