OLDIE

Ett sent godmorgon från mig! Det började tydligen brinna i någon tunnel vid Odenplan igår kväll så sedan dess har varken jag eller någon annan i Birkastan haft varken TV eller Internet, därför har bloggningen uteblivit! Nu har jag i alla fall skaffat mig ett tillfälligt Internet så nu är jag back on track. I morse var jag iväg och åt långfrukost med Anna och sedan dess har jag suttit och klurat på lite kommande inlägg men det har inte släppt än. Jag har alltid en spärr så att jag kan sitta i flera timmar utan att komma på något men sedan kommer det helt plötsligt fem idéer på en gång, haha. Jag får helt enkelt fortsätta klura!

Vinnarna i tävlingen med Sweet Ambrosia blev Sofia Hallbäck, Ulrika Ottosson och Camilla Johansson, kolla er mail!

A late good morning from me! It was a fire in a tunnel at Odenplan last night so since then neither I nor anyone else in Birkastan has TV or Internet, that’s why I haven’t been blogging! Now I have a temporary Internet so now I’m back on track. This morning I was away and had a long breakfast with Anna and since then I’ve been thinking about ideas for future posts but I haven’t got any good ones yet. I can sit for hours without coming up with anything, but then I suddenly get five ideas at once, haha. I’ll just have to continue thinking!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!