LEATHER AND GRAY

Tröja: HÄR, Skinnbyxor: H&M, Boots: Valensi (Sarenza)

Sweater: HERE, Leather pants: H&M, Boots: Valensi (Sarenza)

Shiiiit vad lång tid det tog att ladda upp de här bilderna. Mitt ersättningsinternet är inte så mycket att hänga i julgranen, men det fungerar i alla fall! Min idéetorka släppte i alla fall som förutspått och jag kom på en massa roliga idéer för de kommande dagarna och så har jag även gjort tutorialen på lockarna som utlovat. Jag publicerar det i morgon! Nu blir det middag och New Girl.

It took like two hours to upload these pictures, crazy! My replacement internet is not much to brag about, but at least it works! I got a bunch of fun ideas for posts the next few days anyway and I’ve also done the tutorial on the curls as promised. I will publish it here tomorrow! Now it’s time for dinner and New Girl with Jesper.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!