MYSIG EGENTID

Såhär mysigt har jag det nu! En kopp te, en bra bok och min nya sötsaksfavorit, Lindt’s vita choklad med jordgubbsbitar, den är löjligt god! Just nu läser jag Mia Törnbloms ”Samlade tankar om självkänsla” som är det bästa från alla hennes tidigare böcker samlad i en ny bok. Den är riktigt bra skriven och verkligen en bok som alla borde läsa. Nej, nu ska jag återgå till boken!

I have it so cozy right now! A cup of tea, a good book and my new sweet favourite, Lindt’s white chocolate with strawberry pieces, ridiculously tasty! Right now I’m reading Mia Törnblom’s ”Collected thoughts of self-esteem” that is a collection of the best parts from all her previous books. Really well written and a book that everyone should read. No, now I ’ll return to my book!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Mysigt 😀

  Disa 2013-09-26 13:08:02
  Svara
 • Så mysigt det ser ut 🙂

  Sofia 2013-09-25 21:28:09 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Åh vad mysig känsla jag fick av denna bilden!! Påminner mig om varför man gillar hösten! :3

  Annispannis 2013-09-25 18:06:28 http://www.annispannis.spotlife.se
  Svara
 • Jag har läst din blogg i ganska många år nu, jag gillar den verkligen! Jag blir alltid inspirerad av dina bilder och outfits. Jag undrar bara hur du skulle matcha en ”vanlig” svart vinterjacka, för att få det att se snyggt ut. Jag bor i Finland, och det blir jäkla kallt här, det är det redan nu, så jag har köpt en svart Malte Unisex Jacket från Didriksons för att hålla värmen, men jag vill inte gärna vara ”bara en i mängden”, så jag undrar om du har några tips?

  Amanda 2013-09-24 21:09:08
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Vad kul att du fortfarande hänger kvar! 🙂

   Grejen med svarta jackor är ju att de ska passa till allt så jag har alltid lite svårt att vara på dessa frågor men eftersom att jackan är så pass stor och tjock skulle jag ha tighta byxor, kanske skor med lite klack om du orkar då de ger ett ännu smalare intryck och så vad som helst under jackan då jag antar att det ändå inte kommer synas 😀

   Hoppas att jag var till någon hjälp, stor kram!

   Fanny 2013-09-25 07:25:59
   Svara
 • Åhhh mysigt 🙂

  Jojo 2013-09-24 20:34:26 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Åh, vad mysigt 🙂

  Linn 2013-09-24 20:18:53 http://list.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!