CURLS

Godmorgon! Nu är det dags för mig att åka iväg och öppna affären. Jag jobbar det tidiga passet idag så jag kommer hem tidigt i kväll men vi är en personal mindre än vad vi egentligen ska vara så det blir nog fullt upp. Jag är ledig imorgon och då funderar jag på att göra en liten tutorial på hur jag gör dessa lockar om ni skulle tycka att det var kul! Nej, nu måste jag rusa.

Good morning! Now it’s time for me to go and open the store. I work the early hours today so I’m coming home early tonight but we are less staff than what we really should be so it will probably be really busy today. I’m free tomorrow and then I’m thinking about doing a little tutorial on how I do these curls if you would like that! No, now I have to rush.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!