VERSALLES

Här är mina nya boots från Valensi! Mina gamla boots med snörning köpte jag för 4 år sedan och de har nästan fallit isär då jag har använt dem så mycket men jag har aldrig hittat rätt sko att ersätta dem med för än nu. Jag vet inte hur jag ska förklara det men den här modellen känns tuff fast ändå söt, som en liten kyckling som försöker hävda sig inför de stora tupparna ungefär… haha. Det enda jag har kvar att göra nu är att snöra om dem så att det inte blir så långa snören att knyta med och sedan är det bara att inviga dem!

Here are my new boots from Valensi! I bought my old boots with laces about 4 years ago and they have almost fallen apart since I’ve used them so much but I’ve never found the right shoe to replace them with until now. I don’t know how to explain it but this model seems tough but still cute, like a little chicken who tries to play cool before the big cocks and hens around … haha. The only thing I have left to do now is to lace them right so that the strings to tie with won’t be that long and then I’ll start wearing them!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!