MAGICAL SKIRTS

Jag älskar verkligen min nya, rosa kjol. Den har så perfekt modell och ett lager skimmrande tyg överts (syns inte så bra på bilden) så att den nästan ser magisk ut. Den finns i flera olika färger så jag funderar på att köpa en till, kanske en lite höstigare? Jag funderar på mörkt lila eller vinröd men den finns också i en annan rosa färg, limegrön, mörkgrön, ljuslila, ljusblå, mörkblå, orange, svart och nude och alla är dösnygga! Ni hittar alla kjolar HÄR. / I really love my new, pink skirt. It has the perfect model and a layer shimmering fabric on the top (you can’t see it in the picture) so that it almost looks magical. It comes in several different colors so I’m looking to buy another one, maybe a little more suitable for fall? I’m thinking dark purple or burgundy but it’s also comes in another pink, lime green, dark green, light purple, light blue, dark blue, orange, black and nude and all are gorgeous! You can find all the skirts HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Gud så snygga 🙂

  Sofia 2013-09-23 17:43:39 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Jag tycker den är såååå cool men det är inget som jag skulle våga bära själv!

  Annispannis 2013-09-23 14:31:12 http://www.annispannis.spotlife.se
  Svara
 • underbart fin kjol! Jag undrar bara hur det är att beställa från den hemsidan? blir det väldigt mycket frakt och tull?

  Lovisa 2013-09-23 12:39:44
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Det är ingen fara alls! Det blir ingen tull (kan hända om du handlar för över 1000 kronor, då vet jag inte) och det finns ett fraktfritt alternativ som tar lite längre tid bara. Så det enda du betalar för är själva kläderna 😀

   Fanny 2013-09-24 08:04:14
   Svara
 • Helt underbar!

  My Fransson 2013-09-23 10:22:02 http:myyfransson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!