SNEAK PEEK

Gud vad jag blev höstinspirerad av mitt inlägg med alla höstbilder! Nu vill jag bara göra allt höstigt på en gång. Dricka en massa te och varm choklad, tända ljus, åka till London med mamma (en hösttradition för oss), promenera bland alla gula och röda löv, åka till mormor och morfar och plocka svamp, ta outfitbilder med snygga höstkläder, ta varma bad, läsa många böcker, ha gigantiska halsdukar och sitta en hel kväll framför brasan hos mamma och pappa. Mmmm… Här är förresten en sneak peek på vad jag hade på mig här om dagen, resten av bilderna får ni imorgon för nu vankas det tacos och The Hangover 3 med my man!

I got so autumn inspired by my post with all the autumn photos! Now I just want to do all autumn things at once. Drink a lot of tea and hot chocolate, light candles, go to London with my mother (an autumn tradition for us), take long walks amongst all the yellow and red leaves, go to grandma and grandpa and pick mushrooms, take outfit pictures with fancy autumn clothes, take hot baths and sit a whole evening in front of the fireplace at mum and dad’s. Mmmm … Here, by the way, is a sneak peek at what I was wearing the other day. I’ll publish the rest of the pictures tomorrow cause now it’s time for tacos and The Hangover 3 with my man!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, vad är det för kappa/kofta (lite svårt att se vad det är haha) du har på dig och vart har du köpt den? 🙂
  Kram

  Emma 2013-09-23 09:44:48
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   http://www.zara.com/se/sv/dam/kappor/kappa-stor-och-v%C3%A5gformad-krage-med-huva-c269183p1293034.html 🙂

   Fanny 2013-09-23 10:33:29
   Svara
 • snyggt!

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-09-23 04:28:25 http://byfia.com
  Svara
 • Fint hår du har 🙂

  lisette A 2013-09-22 21:10:56 http://lisetteskriver.blogspot.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!