HÅRSNACK

Nu är det snart dags för ett frisörbesök igen och jag har ingen aning om vad jag ska göra… Mitt hår har blivit sådär jättelångt igen och eftersom att det är så tjockt också blir det otroligt tungt och platt med den längden. Jag funderar på att klippa av det lite igen, lite mer än en decimeter mest för att ge det volym och form och klippa upp det lite så att det inte blir så hårt som det blev sist jag klippte av det. Eller ska jag kanske fortsätta spara? Aaaah. Jag ska hålla mig till blond i alla fall, frågan är bara om jag ska behålla min blekta ton eller om jag ska tona ner det lite nu till hösten. Vad tycker ni?

Now it’s time for a visit at the hairdresser’s again and I have no idea what to do with my hair… My hair has grown really long again and because it is so thick too it becomes incredibly heavy and flat with this length. I’m thinking about cutting it a  again, a little more than an inch and cut it up a little so it won’t look as ”hard” as it did last time I cut it off. Or should I continue saving it? Aaaah. I’ll stick to blonde, anyway, the only question is whether I should keep my bleached tone or if I should tone it down a little now for fall. What do you think?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Nej Nej Nej !!! Du har ju världens finaste hår, BEHÅLL !

  Elvira 2013-09-24 10:47:07
  Svara
 • Jag tycker att du ska prova brunett 😀 Men du är superfin som du är nu också

  Disa 2013-09-23 15:38:02
  Svara
 • Att göra det lite mer mörkblont och kortare skulle nog bli jättesnyggt! 🙂
  Så himla avundsjuk på dig btw att ditt hår växer så snabbt.

  Emmy 2013-09-22 21:44:12 http://emmyis.blogg.se
  Svara
 • Varför inte köra på en liten förändring när hösten kommer nu? (Jag brukar sällan kommentera att folk med långt hår ska klippa av det, då jag själv sliter med att få långt hår, haha)men klipp det lite kortare och tona ner det lite? 🙂

  MOA - hobbyfotograf 2013-09-22 20:25:42 http://moasplace.blogg.se
  Svara
 • Jag tror att du skulle passa jättebra i ungefär nyckelben-långt hår med lite mer nedtoning.
  Men du kanske vill ha det lite längre men detta är mitt förslag 🙂

  Willie 2013-09-22 19:02:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!