MATHEM

Vet ni vad vi gjorde här om dagen? Vi beställde hem mat från MatHem.se! Man blir ju immun mot reklamer så jag har ju sett den 10 gånger förut men så helt plötsligt gick den in och jag tänkte ”varför inte prova?”, så det gjorde vi! Det var otroligt smidigt och väldigt bra och färska varor vi fick. Det känns som att det måste finnas någon hake men vad jag märkte var inget dyrare än vanligt heller. Man tjänar så otroligt mycket på att storhandla då en handling för 3 veckor för oss oftast slutar på max 2000 kronor men en handling till en, max två middagar och lite frukostgrejer och sådant alltid blir runt 500-lappen. Så detta tycker jag var ett väldigt bra sätt att storhandla på när man bor i stan och inte har bil! Jag tror vi kommer fortsätta med detta 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kul 😀 det kanske jag också ska prova!

    Disa 2013-09-22 11:35:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!