INSTAWEEK @ FANNYSTAAF

1. My beautiful Lilys, 2. Outfit sneak peek, 3. Happy Birthday Mom!, 4. Sunday Breakfast, 5. Cozy night with a fire, 6. Starting to feel sick…

Godmorgon! Jag har gått och blivit förkyld. Täppt näsa, nyser konstant, huvudvärk och känner mig hängig men jag har klarat mig från halsont och hosta som enligt mig är det värsta. Jag får ta en lugn dag med mycket te och tid under täcket men först ska jag klä på mig och ta en lång men lugn promenad ute i solskenet och höstkylan. Vi har bara filippinsk nässpray som är någon slags mentolvätska som jag är yr i 20 minuter av efter att jag tar så jag tror att jag ska ta en sväng förbi apoteket och köpa en vanlig, haha. Vi hörs senare!

Good morning! I’ve gone and caught a cold. Stuffy nose, sneezing constantly, headaches and I just feel sick but I don’t have a sore throat or a cough which according to me is worst. I have to take it easy today with plenty of tea and time in bed but first I’ll get dressed and take a long but slow walk outside in the sunshine and the autumn cold. I only have Filipino nasal spray which is some kind of menthol liquid I’m dizzy for 20 minutes after I take so I think I’ll take a swing by the pharmacy and buy a regular nasal spray, haha. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!