KRÄFTOR

Godmorgon! Såhär mysigt hade vi det igår kväll. Otroligt gott var det! Kräftor, baugette, skagenröra, limeaioli och vitt vin. Idag är det riktig höst utanför fönstret. Regn, grått och kallt så jag tror att jag håller mig inomhus idag. Jag har lite jobb som måste göras och så måste jag svara på en massa mail men först ska jag äta mina goda bananpannkakor och se en bra film, en perfekt start på en mysig regndag!

Good morning! Look how cozy we had it last night.It was so tasty! Crayfish, baugette, mayonnaise, lime aioli and white wine. Today it’s fall outside my window. Rainy, gray and cold so I think I’ll stay inside the apartment today. I’ve got some work to do and I have to answer a lot of emails, but first I’ll eat my yummie banana pancakes and watch a good movie, the perfect start of a cozy, rainy day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • åh så gott!

  madelein 2013-09-19 19:33:03 http://madeleinandrea.blogg.se
  Svara
 • Heej vackring , har en nystartad webbshop med massa fina och unika varor är prisvärda … kolla in gärna på jkzfashion.se och 10% rabatt med freegift på köpet.
  Och du kan även tävla om en super söt klänning från vår webbshop –
  http://jkzfashion.blogg.se/2013/september/tavling.html

  Och titta gärna in vår blogg för inkomnade varor och nya erbjudan …

  MVH JkzFashion

  jkzfashion 2013-09-19 13:19:02 http://jkzfashion.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!