FIGS

Onödigt vetande om mig: Jag ÄLSKAR fikon.

Godmorgon! Här sitter jag o vanlig ordning med mina bananpannkakor och förbereder mig för en heldag på jobbet. Idag öppnar jag butiken vilket betyder att jag slipper stänga och kommer alltså hem i tid vilket ska bli underbart. Det är ingen höjdare när jag kommer hem och går och lägger mig 20 minuter senare, haha. Men i kväll kommer jag ha tid för både bloggning, middag, Idol och kvällsmys. Längtar!

Good morning! Here I’m sitting as usual with my banana pancakes and preparing myself for a full day at work. Today I open the store which means I don’t have to close so I will be home in time which will be wonderful. I don’t love it when I get home and go to bed 20 minutes later, haha​​. But tonight I will have time for both blogging, dinner, Idol and other evening things. It will be wonderful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • gott 😀

    Sofia - Lever drömmen i LA 2013-09-17 09:20:09 http://byfia.com
    Svara
  • Jag älskar också fikon!

    Lotten 2013-09-17 08:52:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!