CLARITY

Zedd – Clarity

Godmorgon! Helt plötsligt kom hösten med kyla, regn och en grå himmel. Jag kommer ångra att jag skriver det här men just nu kan jag inte låta bli att tycka det är lite mysigt. Hade jag varit ledig idag hade jag haft en riktig mysdag med te och en bra bok. Men så är ju inte läget utan jag ska snart byta om för att åka till jobbet men jag har tidsinställt inlägg till er som kommer under dagen. Så länge bjuder jag på min absoluta favoritlåt just nu! / Good morning! Suddenly fall came with cold air, rain and gray skies. I will regret that I wrote this later but right now I can’t help thinking it’s a bit cozy. If I had been free from work today I’d had a cozy day inside with tea and a good book. But that’s not the case cause I’m just about to change clothes to go to work but I’ve timed posts for you that will be published during the day. For now you can listen to my absolute favorite track right now! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!