SUNDAY MORNING

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår! Min mamma fyllde som sagt 50 år så det var fullt upp hela dagen och vi firade långt in på natten. I morse när vi vaknade promenerade jag och Jesper i alla fall ner till Två Systrar och en Kock som ligger en liten bit från oss och åt frukost, gröt, leverpastejpacka, te och juice! Det känns så lyxigt att äta frukost ute och så måste man ju passa på att njuta av uteserveringarna de sista dagarna det går nu innan hösten kommer. Annars idag ska jag jobba på lite bloggidéer jag har och förbereda mig inför ett möte jag har nu i veckan. Ni ska få outfitbilder och en tävling senare idag så håll utkik!

Vinnaren i tävlingen med Scarosso blev Susanna, kolla din mail!

Sorry for the not existing update yesterday! As I said it was my mothers 50th birthday so I was busy all day and we celebrated till late last night. This morning when we woke up Jesper and I took a walk down to the café ”Två Systrar och en Kock” to eat breakfast. It feels so luxurious to eat breakfast out and we just had to take the opportunity to enjoy the outside tables the last days it’s possible before fall comes. Anyway, today I’m going to work on some blog ideas I have and prepare myself for a meeting I have this week. You’ll get outfit pictures and a giveaway later today so stay tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!