BLACK BEAUTY

Jag klickade ”Köp” på denna igår, den får värma mig i höst! Jag har min nya från Zara men om det är något jag har lärt mig så är det att man behöver en svart kappa också. Jag älskar den stelare modellen och att man kan stänga den uppe vid halsen. Ni hittar den HÄR.

I clicked ”Buy” at this yesterday, it will keep me warm this fall! I have my new coat from Zara but if there is anything I’ve learned it’s that you always need a black coat too. I love the more stiff model and that you can close it all the way up the neck. You can find it HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Säg några saker som är värt att kolla på i london i shoppingväg! Sånt som är billigare än i Sverige:-)

    Emelie 2013-09-14 14:00:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!