FURRY

Säg hej till mina nya pälskuddar! Detta är nog min favorit bland mina inredningsgrejer just nu. Jag blir glad varenda gång jag ser dem! Jag har varit helt inne på päls och renhorn och liknande när det kommer till inredning på den senaste tiden så Jesper ifrågasatte här om dagen om vi bor i en lägenhet i Stockholms innerstad eller om vi bor i en jaktstuga i skogen, haha. Kuddarna finns hos oss på Blomsterriket!

Say hello to my new fur pillows! This is probably my favorites among my interior decor stuff right now. It makes me happy just to look at them! I’ve been hooked on fur and antlers and things like that when it comes to interior design so Jesper questioned the other day if we live in an apartment in the inner city, or if we live in a hunting cabin in the woods, haha​​. The cushions are available at Blomsterriket!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!