FANNYDAG

I morse vaknade jag, automatiskt stressad över allt jag skulle hinna och bestämde mig för att jag inte skulle vara stressad idag. Så idag har jag struntat i allt, gått en långpromenad i solen, ätit min favoritbrownie från 7-eleven, tagit en massage och hämtat ut ett paket. En riktig Fannydag! Nu ska jag måla naglarna och se en bra film. Jag älskar att vara vuxen och bara ha friheten att kunna göra detta på en torsdag. Förut var man så bunden till helger då man skulle klämma in en massa annat också men jag älskar mina lediga vardagar!

This morning I woke up automatically stressed about everything I had to do so I decided that I wouldn’t be stressed out at all today. So I ignored everything and went for a long walk in the sun, ate my favorite brownie from 7-eleven, took a massage and picked up a package. A Fanny-day! Now I’ll paint my nails and watch a good movie. I love being an adult and just be able to do this on a Thursday. Before everything was so tied to the weekends when I had to squeeze in a lot of other things too but I love my free weekdays I have now!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!