BANANPANNKAKOR

Jag bara måste tipsa er om vad jag har ätit till frukost varenda morgon de senaste veckorna. Jag förstår att ni har läst om det här 20 gånger nu på olika bloggar men jag tänkte att om någon mot förmodan hade missat det så måste jag ju tipsa! Bananpannkakor är en nyttig version av den vanliga pannkakan, perfekt till frukost eller mellanmål. Det är löjligt gott, går otroligt snabbt att göra och är väldigt mättande!

Du behöver: 
1 Banan
2 Ägg

Gör såhär:
Mosa bananen med en gaffel i en bunke och vispa ihop med äggen till en jämn smet. Stek i en klick smör (smeten räcker till 2 pannkakor). Klart! Jag vet att det låter för simpelt för att vara sant och framför allt gott, men det är det! Till pannkakan kan ni ha vad som helst. Sylt, skivad frukt, keso, kvarg, bär, sirap, grädde eller vad ni nu känner för men jag brukar ha mormors egenplockade hallon som jag har i frysen och när jag ska lyxa till det lägger jag på en sked Nutella. Det kan ju vara bland det godaste som finns!

I just have to tell you about what I’ve eaten for breakfast every morning the last couple of weeks. I understand that you have read about it at least 20 times now on various blogs but I thought that if any of you actually had missed it I had to tell you! Banana pancakes are a healthy version of the usual pancake, perfect for breakfast or snack. It’s ridiculously tasty, only takes 2 minutes to make and is very filling!

You need:
1 Banana
2 Eggs

Proceed as follows:
Mash the banana with a fork in a bowl and whisk together with the eggs until you have a smooth paste. Fry in a some butter (the paste is enough for 2 pancakes). Done! I know it sounds too simple to be true, and above all tasty, but it is! On the pancake you can have anything you like. Jam, sliced ​​fruit, cottage cheese, cream cheese, berries, syrup, cream, or whatever you feel like but I usually have my grandmothers picked raspberries that I have in the freezer and when I want something extra I add a spoonful of Nutella. It may well be among the tastiest thing ever!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!