PICTURES

Some random pics from the last couple of weeks

Godmorgon! Jag har en underbar ledig dag från jobbet men som är fullspäckad med andra saker, tur för mig att det bara är roliga sådana! Nu på morgonen har jag äntligen tagit tag i att rensa igenom alla mina skönhetsgrejer som ska tillbaka in i badrumsskåpet. Jag skojar inte när jag säger att jag har 50 bodylotions och 30 showergels. Har fått så mycket i goodiebags och sådant genom tiderna som jag inte har hunnit använda. Sedan ska jag snart iväg och möta upp min faster Marie för lunch, vidare iväg till Söder för att fylla på min ögonfransförlängning på Sweet Ambrosia och sen ska det handlas och göras kväll. Det är dags att jag sätter fart! Jag inviger min nya skinnjacka idag, jag ska försöka fixa outfitbilder åt er sedan. / Good morning! I have a wonderful day off from work but it’s full with other things, lucky for me it’s just funny ones! This morning I finally cleared through all my beauty stuff that is going back into the bathroom. I’m not kidding when I say I have 50 body lotions and 30 shower gels. I’m soon off to meet up with my Aunt Marie for lunch, then I’ll go to Söder to refill my eyelash extensions at Sweet Ambrosia and then I have to shop some groceries for dinner. And, that’s about it! Now it’s time for me to get ready. I’m wearing my new leather jacket today, I’ll try to take outfit pictures for you later.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!