FRUITBOWLS

När jag för ett tag sedan frågade er vad ni ville se mer av i bloggen så var det många som tyckte att det skulle vara roligt med mer inredning så jag tänkte att jag skulle börja visa er det nya jag tar hem till lägenheten. Det senaste tillskottet är detta trasiga kakfat som vi hade i butiken som jag lagade, tog bort en våning från och gjorde till en fruktskål. Är den inte supersöt?

When I asked you what you wanted to see more of in the blog there were many of you who thought it would be fun with more interior design posts so I thought I’d start showing you the new things I buy home to our apartment. The latest addition is this broken cake dish we had in the store that I fixed, removed one floor from and made into a fruit bowl. Isn’t it super cute?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fint! 😀

  . 2013-09-13 16:31:45
  Svara
 • Åh vad fint! Älskar ”det slitna” där färgen avlägsnat.

  Sanna 2013-09-10 14:32:56
  Svara
 • Vilken bra idé, jättefint blev det! Man blir så inspirerad av dina inredningsinlägg 🙂

  Emmy 2013-09-10 14:27:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!