ENCHANTED

Tröja: Zara, Kjol: Romwe, Pumps: Sarenza, Klocka: Guess

Knitted: Zara, Tutu: Romwe, Pumps: Sarenza, Watch: Guess

Sådär! Nu är jag hemma från jobbet och har 5 dagars ledighet framför mig, underbart! En massa roligt har jag inplanerat också. Bruncher, luncher, middagar, födelsedagar och loppisturer bland annat! Nu ska jag göra kycklingben i ugn med ris till mig och Jesper som vi ska äta framför Idol. Tisdagsmys! / Finally! Now I’m home from work and I have 5 days off in front of me, wonderful! I have a lot of fun stuff planned these days too. Brunches, lunches, dinners, birthdays and flea market trips etc. Now I’ll make chicken with rice for me and Jesper for dinner that we’ll eat in front of Idol. A cozy Thuesday night

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!