LOST FAIRYTALE DRESS

Dress: Swaychic, Pumps: Bianco

Detta är vad jag hade på mig igår kväll! Från början tänkte jag inte lägga upp bilderna eftersom att jag för det första hade väldigt bråttom när jag tog dem och sedan blev det något konstigt grått, blekt ljus över det som jag inte kan redigera bort. Men sedan kom jag på att även om bilderna inte är värda att bli publicerade så är klänningen det! Nu kom jag precis hem efter en heldag på jobbet och Jesper ska iväg i kväll så jag har laddat upp med godis och några avsnitt av den nya serien ”Mistresses”, i morgon väntar mer jobb!

This is what I wore last night! First I didn’t want to post the pictures because I was in a hurry when I took them and then there is some strange gray, pale light on them that I can’t edit out. But then I realized that even if the images are not worthy of being published, the dress is! Now I just got home after a full day at work and Jesper is going away tonight so I have bought candy and a prepared with a few episodes of the new series ”Mistresses” for the perfect night in, tomorrow means more work!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!