SHANTI

Good morning gott folk! Igår kväll gick jag och Jesper ut och åt på den nyöppnade indiska restaurangen ”Shanti” som ligger precis vid oss. Vi blev inte alls besvikna på maten men personalen verkade lite förvirrade, haha. Hur som helst! Den är min sista lediga dag idag innan min jobbarhelg, det är ju superfint väder här i Stockholm som vanligt så jag ska dra mig ut på en promenad till Odenplan och köpa lite nödvändiga skönhetsgrejer som tagit slut, som nagellacksborttagning. Sedan hade jag tänkt skriva klart hösttrendsinlägget!

Good morning folks! Last night Jesper and I went out and eat at the newly opened Indian restaurant ”Shanti” which is located at the street next to us. We were not at all disappointed with the food but the staff seemed a little confused, haha​​. Anyway! My last day off today before my WW (work weekend), it’s super nice weather here in Stockholm as usual so I’ll drag myself out for a walk to Odenplan and buy some necessary beauty stuff, like nail polish remover. Then I intend to finish the fall trend post!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!