STENINGE SLOTT

Sådärja, nu är jag tillbaka med Internet igen! Det går långsamt men det går i alla fall. Idag åkte jag och mamma till Steninge slott för att luncha. Vi har åkt dit några gånger nu för det är himla mysigt, dom har alltid både god mat och fika, fina saker i sin affär, en stor handelsträdgård som är som en lite djungel och massa fina miljöer att ta outfitbilder i! Nu ska jag strax börja med middagen, men först ska jag lägga upp outfitbilder till er!

Jag måste bara berätta vad som hände i morse. Vi har ett eluttag som har varit löst länge och ibland har man fått trycka till det för att det ska fungera men i morse råkade jag komma åt det och då slutade det fungera helt tillsammans med eluttaget två meter bort. Jag försökte tejpa och fixa (jättefint blev det) men jag fick det inte att fungera. Medan jag sitter där med siffror och tider i huvudet för hur mycket det kommer kosta och hur lång tid det kommer ta för att få hit en elektriker som kan fixa det plingar det på dörren. Vet ni vem som står där? En elektriker! Aldrig någonsin har en elektriker plingat på min dörr men just denna minut var det dags. Han skulle göra någon rutinkoll som hade med stambytet att göra men jag frågade lite snällt om han bara kunde kolla på mitt uttag och se vad han trodde. Han skrattade åt mitt tejpkonstverk och sa sedan att han hade grejer med sig för att fixa det och en halvtimme senare hade jag el igen. Det är min dag idag! Jag kanske ska springa och köpa mig en lott?

Now I’m reunited with Internet again! It’s slow but it works. Today mom and I went to Steninge Castle to have lunch. We have gone there a few times now cause it’s really cozy, they always have good food and coffee, nice things in the shop, a large market garden that is like a little jungle and lot of nice environments to take outfit pictures in! Now I’ll just start with dinner, but first I’ll post outfit pictures for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!