TOP AND BASE COAT

Det är lätt att säga att det är onödigt att köpa dyrare nagellack och att det bara är märket som kostar men jag tycker faktiskt inte att det är så. Lägger man lite mer pengar på ett nagellack så har det oftast finare färg, bättre borste att måla med och det sitter längre på nageln. Jag använder nästan bara nagellack från Essie men jag tycker att även om man gillar H&M’s bättre så borde man investera i Essie’s bas och topplack! De jag har heter ”All in one Base” och ”No chips ahead” och det i kombination med två lager essielack emellan håller minst en vecka innan första flagan trillar av för mig, annars brukar det hålla max en dag. För mig som tycker att det är sååå tråkigt att måla naglarna men älskar att ha dem målade är detta perfekt!

It’s easy to say that it’s unnecessary to buy expensive nail polish and that it’s only the brand that costs but I don’t really agree with that. If you spend a little more money on a nail polish it usually has a brighter color, better brush to paint with and it stays longer on the nail. I always use nail polish from Essie but I think that even if you like H&M’s better that you should invest in Essie’s base and top coat! The ones I have is called ”All in One Base” and ”No chips ahead” and that in combination with two layers Essie nail polish lasts at least a week before the first flake falls off for me, otherwise it usually keep a maximum of one day. For me, who think it’s sooo boring to paint my nails but love having them painted this is perfect!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!