INLÅST

Picture from Boracay this spring

Godmorgon! I morse vaknade jag av att någon höll på med låset till vår ytterdörr och när jag gick för att låsa upp och se vem det var upptäckte jag att jag var inlåst. Vi har två lås på vår dörr och någon hade låst det övre utifrån! Haha. Företaget som har gjort vårt stambyte har fortfarande en av våra nycklar så någon därifrån måste ha gått och låst in mig av någon anledning. Några samtal senare så kom jag i alla fall ut. Nu ska jag skynda iväg till jobbet innan någon låser in mig igen! Haha.

Good morning! This morning I woke up to someone doing something with the lock to our front door and when I went to unlock and see who it was I discovered that I was locked in. We have two locks on our door and someone had locked the second one from the outside! Haha. The company that has done our pipe replacement still have one of our keys so someone of them must have gone and locked me in for some reason. A few calls later I got out anyway. Now I’ll rush off to work before someone locks me in again! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!