PERFECT MORNING

Hejsan! Jag har haft bästa tänkbara morgon, tio av tio solar. Först mötte jag upp Anna som precis har flyttat hit för en frukostdate och sedan tog jag en promenad i förvånandsvärt gassande morgonsol. Man börjar ju undra om det kommer bli några dagar med fint väder över till resten av året… Haha. Jag och Anna gick tillsammans till skolan varje dag i 8 år men sedan jag flyttade till Stockholm har vi knappt hunnit träffas alls så det är så himla kul att hon har flyttat hit nu! Nu har jag en helt ledig dag framför mig med inga planer alls men jag tror att jag ska gå på Tigers visning i kväll! / Hi there! I’ve had the best morning, ten out of ten suns. First I met up with Anna for a breakfast date and then I took a walk in surprisingly broiling morning sun. One begins to wonder if there will be any days with nice weather over for the rest of the year … Haha. Me and Anna walked together to school every day for 8 years but since I moved to Stockholm we’ve barely had time to get together at all so it’s so much fun that she has moved here now! Now I have a completely free day ahead of me with no plans at all but I think I’ll go on the Tiger of Sweden fashion show tonight!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!