FAVORITER JUST NU

Just nu: Älskar jag min bikini från Triangl och mitt överpiffade mobilskal, jag skyddar ögonen från solens sista sommarstrålar med mina rosa solglasögon, jag återupptar mitt beroende av Himlagott-te efter ett sommaruppehåll, jag har på mig mitt fina Marc by Marc Jacobs-halsband varje dag och jag räddar dåliga hårdagar med Klorane’s torrschampo.

Right now: I love my bikini from Triangl and my mobile case, l protect my eyes from the last summer rays with my pink sunglasses, I will resume my addiction to Himlagott tea after a summer break, I’m wearing my lovely Marc by Marc Jacobs necklace every day and I don’t have any bad hair days cause I use Klorane’s dry shampoo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!