BOKSTAVLIGEN EN HAMBURGARE

Jag bara måste visa er den här bilden, haha. När vi var i Italien och bilade från Amalfikusten till Toscana stannade vi på en ”vägkrog” för att äta lunch. Vi hade inga förväntningar alls och förberedde oss på det värsta men när vi kom in såg det riktigt fräscht ut med en massa olika fina bröd i korgar, fruktsallader osv. Jag och pappa beställde nöjda en varsin hamburgare och gick och satte oss. Detta är vad vi sedan fick in. En grå hamburgare i en liten fettpöl utan bröd, grönsaker eller någonting alls. Jag gick två gånger och frågade om det inte hade blivit ett misstag och fick tillslut prata med chefen för att alla andra hade väldigt svårt för engelska men nej, detta var vad en hamburgare innebar, bokstavligt och bra. Så tipstips, beställ aldrig hamburgare på en italiensk vägkrog! Haha. Nu sitter jag hur som helst på jobbet och ska göra ett sista ryck innan jag är ledig i fem underbara dagar. Vi hörs senare!

I just have to show you this picture, haha. When we were in Italy and drove from the Amalfi Coast to Tuscany, we stayed at a ”roadside café” for lunch. We had no expectations at all and prepared ourselves for the worst, but when we came in it looked really fresh with a lot of fine bread in baskets, fruit salads etc.. My dad and I ordered burgers and went to our table. This is what we got. A gray hamburger without bread, vegetables or anything. I went twice and asked if there had been a mistake and finally got to talk to the manager because everyone else hade difficulties with English but no, this was what a hamburger meant, literally. So just a tip from me, never order burgers at an Italian roadside! Haha. Now I’m at work and will be here for a few hour more before I’m off for five days. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • En tydlig fingervisning att man ska äta italienskt antagligen…men dom måste ju skojja ha ha

  Elvira 2013-08-29 09:00:34
  Svara
 • Haha, ser inge vidare ut :-/

  Sofia 2013-08-28 20:32:45 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hmm en riktig aptitretare….

  Minna 2013-08-28 17:13:36
  Svara
 • Haha, okej… ;D

  Jojo 2013-08-27 18:22:33 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Ha ha ha, den bästa hamburgare jag ätit var i Paris. Helt underbart god där allt var handgjort och med gratinerad bernaisesås i locket…mmmm.

  Anneli 2013-08-27 17:23:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!