BACK TO NORMAL

Godmorgon! Gud så skönt det är att vara hemma igen och komma tillbaka till gamla rutiner. Idag ska jag ta med mig en massa fräscha, fina blommor hem från jobbet också så att det blir ännu finare här hemma! När jag packade upp igår insåg jag att jag måste göra en rejäl utrensning ur min garderob också. Jag har så himla mycket plagg som jag inte använder som är helt bortslösade på mig eftersom att de faktiskt är väldigt fina. Det får jag ta tag i någon av mina lediga dagar framöver… Nu är det jobbdags!

Good morning! God, it’s so nice to be home again and get back to old routines. Today I’ll bring home a lot of fresh, beautiful flowers from work so that it gets even more cozy here at home! When I packed up yesterday I realized that I have to make a big clean out of my wardrobe too. I have so much clothes I never use that is completely wasted on me because they are actually very nice. I’ll have to do something about that soon… Now it’s work-time!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!